80°F 26°C
Integritetspolicy
Du är här

Integritetspolicy

Introduktion

Välkommen till Barbados Tourism Marketing Inc. ("BTMI") sekretesspolicy.

BTMI respekterar din integritet och har för avsikt att skydda dina personuppgifter. Denna sekretesspolicy informerar dig om hur vi ser efter dina personuppgifter och berättar om dina personuppgifter och hur lagen skyddar dig.

Denna sekretesspolicy tillhandahålls i ett skiktat format så att du kan klicka igenom till de specifika områden som anges nedan. Använd också ordlistan för att förstå betydelsen av några av de termer som används i denna sekretesspolicy.

  1. VIKTIG INFORMATION OCH VEM VI ÄR
  2. DATA VI SAMARBETAR OM DIG
  3. Hur samlas dina personliga uppgifter
  4. HUR VI ANVÄNDER DIN PERSONLIGE DATA
  5. UPPGIFTER OM DINA PERSONLIGE DATA
  6. INTERNATIONELLA TRANSFER
  7. DATASÄKERHET
  8. DATARETENTION
  9. DINA RÄTTIGHETER
  10. ORDLISTA
  • VIKTIG INFORMATION OCH VEM VI ÄR
    Syftet med denna sekretesspolicy

    Denna sekretesspolicy syftar till att ge dig information om hur BTMI samlar och behandlar dina personuppgifter när du blir medlem eller när du använder eller ansöker om våra tjänster och genom din användning av denna webbplats.

    Denna webbplats är inte avsedd för barn och vi samlar inte medvetet uppgifter om barn.

    Det är viktigt att du läser denna sekretesspolicy tillsammans med någon annan integritetspolicy eller rättvis bearbetningspolicy som vi kan ge vid särskilda tillfällen när vi samlar eller behandlar personuppgifter om dig så att du är fullt medveten om hur och varför vi använder dina data . Denna sekretesspolicy kompletterar de andra politiken och är inte avsedd att åsidosätta dem.

    Kontrollant

    BTMI är registeransvarig och ansvarig för dina personuppgifter (kallad "vi", "oss" eller "våra" i denna sekretesspolicy).

    Vi har utsett en chef som ansvarar för att övervaka frågor i samband med denna sekretesspolicy. Om du har några frågor om denna sekretesspolicy, inklusive eventuella förfrågningar om att utöva dina juridiska rättigheter, vänligen kontakta personuppgiftshanteraren med hjälp av uppgifterna nedan.

    Kontaktuppgifter

    Våra fullständiga detaljer är:

    Fullständigt namn på juridisk person: Barbados Tourism Marketing Inc

    Kontaktperson: Robert Chase

    E-postadress: [email protected]

    Postadress: 1 : a våningen, Warrens Office Complex Warrens, St Michael, Barbados. WI BB12001

    Telefonnummer: 1 246 535 3700

    Du har rätt att när som helst göra ett klagomål till informationskommissionärens kontor (ICO), den brittiska tillsynsmyndigheten för dataskyddsproblem (www.ico.org.uk). Vi skulle dock uppskatta chansen att hantera dina problem innan du närmar dig ICO, så var god kontakta oss först.

    Ändringar i sekretesspolicyen och din skyldighet att informera oss om förändringar

    Den här versionen uppdaterades senast den 23.05.2018

    Det är viktigt att personuppgifterna vi håller om dig är korrekta och aktuella. Vänligen håll oss informerade om dina personuppgifter ändras under ditt förhållande med oss.

    Tredjepartslänkar

    Den här webbplatsen kan innehålla länkar till tredje parts webbplatser, plugin-program och applikationer, t.ex. till hotell- och aktivitetsbokningar. Genom att klicka på dessa länkar eller aktivera dessa anslutningar kan det vara möjligt för tredje part att samla in eller dela data om dig. Vi kontrollerar inte dessa tredje parts webbplatser och ansvarar inte för deras sekretessutlåtanden. När du lämnar vår hemsida uppmanar vi dig att läsa sekretesspolicyen för varje webbplats du besöker.

  • DATA VI SAMARBETAR OM DIG

    Personuppgifter, eller personlig information, betyder all information om en person från vilken personen kan identifieras. Det innehåller inte data där identiteten har tagits bort (anonym data).

    Vi får samla, använda, lagra och överföra olika typer av personuppgifter om dig som vi har grupperat ihop enligt följande:

    • Identitetsdata inkluderar förnamn, efternamn eller liknande identifierare, titel och födelsedatum.
    • Kontaktuppgifter inkluderar hemadress, e-postadress och telefonnummer.
    • Finansiella uppgifter innehåller bankkonton och betalningskortuppgifter.
    • Transaktionsdata innehåller detaljer om betalningar till och från dig och andra detaljer om produkter och tjänster du har köpt från oss.
    • Tekniska data inkluderar Internet-protokoll (IP) -adress, din inloggningsinformation, webbläsartyp och -version, tidszoninställning och -plats, plug-intyper för webbläsare och versioner, operativsystem och plattform och annan teknik på de enheter du använder för att komma åt denna webbplats.
    • Profildata inkluderar ditt användarnamn och lösenord, nivån på ditt medlemskap, inköp eller beställningar som gjorts av dig, dina intressen, preferenser, feedback och enkäter.
    • Användningsdata innehåller information om hur du använder vår webbplats, produkter och tjänster.
    • Marknadsföring och kommunikationsdata inkluderar dina preferenser när du mottar marknadsföring från oss och våra tredje parter och dina kommunikationspreferenser.

    Vi samlar också in, använder och delar aggregerade data som statistisk eller demografisk data för något ändamål. Sammanlagda data kan härledas från dina personuppgifter, men anses inte som personliga uppgifter i lag, eftersom dessa uppgifter inte direkt eller indirekt avslöjar din identitet. Till exempel kan vi samla din användningsdata för att beräkna andelen användare som använder en specifik webbplatsfunktion. Om vi ​​kombinerar eller ansluter Aggregated Data med dina personuppgifter så att de direkt eller indirekt kan identifiera dig behandlar vi de kombinerade data som personuppgifter som kommer att användas i enlighet med denna sekretesspolicy.

    Vi samlar inte några speciella kategorier av personuppgifter om dig (det här innehåller uppgifter om din ras eller etnicitet, religiösa eller filosofiska övertygelser, sexliv, sexuell läggning, politiska åsikter, fackligt medlemskap, information om din hälsa och genetiska och biometriska data) . Inte heller samlar vi in ​​information om brottsliga domar och brott.

    Om du inte lämnar personuppgifter

    Där vi behöver samla in personuppgifter enligt lag eller enligt villkoren i ett avtal som vi har med dig och du misslyckas med att tillhandahålla den informationen efterfrågad, kan vi kanske inte utföra det kontrakt vi har eller försöker komma in med dig (till exempel för att förse dig med varor eller tjänster). I det här fallet kan vi behöva avbryta en produkt eller tjänst som du har med oss, men vi kommer att meddela dig om det är fallet då.

  • Hur samlas dina personuppgifter?

    Vi använder olika metoder för att samla in data från och om dig, inklusive genom:

    • Direkta interaktioner. Du kan ge oss din identitet, kontakt och finansiell information genom att fylla i formulär eller genom att svara med oss ​​via post, telefon, email, fax eller på annat sätt. Detta inkluderar personuppgifter du anger när du:
      • skapa ett konto hos oss och bli medlem
      • skicka in några föremål till oss
      • prenumerera på vår tjänst eller publikationer;
      • begära att marknadsföring skickas till dig
      • maila oss direkt med förfrågningar du har om våra tjänster;
      • delta i en tävling, kampanj eller undersökning
      • ge oss lite feedback.
    • Automatiserad teknik eller interaktioner. När du interagerar med vår webbplats kan vi automatiskt samla in tekniska data om din utrustning, surfning och mönster. Vi samlar in dessa personuppgifter genom att använda cookies, serverns loggar och annan liknande teknik. Se vår Cookie Policy för mer information.
    • Tredje part eller offentligt tillgängliga källor. Vi kan få personuppgifter om dig från olika tredje parter och offentliga källor enligt nedan:
      • Tekniska data från följande parter:
        • (a) Analytikeleverantörer som Google baserade utanför EU
        • (b) annonsnätverk som Google Display Networks, Bing, Yahoo Display baserat inom och utanför EU, och
        • (c) söka information leverantörer som Google, Bing, Yahoo baserade inom och utanför EU
      • Kontakt- och identitetsdata från regeringen i Barbados utanför EU
      • Kontaktuppgifter från de webbplatser som drivs och förvaltas av Barbados Tourism Marketing Inc.
  • HUR VI ANVÄNDER DIN PERSONLIGE DATA

    Vi använder endast dina personuppgifter när lagen tillåter oss att. Vanligtvis använder vi dina personuppgifter under följande omständigheter:

    • Var du har bett oss om information eller att kontakta dig.
    • Där vi behöver utföra kontraktet ska vi gå in eller ha gått med dig.
    • När det är nödvändigt för våra legitima intressen (eller tredje parts), och dina intressen och grundläggande rättigheter inte åsidosätter dessa intressen.
    • Där vi måste följa en laglig eller lagstadgad skyldighet.

    Klicka här för att få veta mer om vilka typer av laglig grund som vi kommer att förlita oss på för att behandla dina personuppgifter.

    Vanligtvis litar vi inte på samtycke som en rättslig grund för att behandla dina personuppgifter annat än i samband med att du skickar direktmeddelanden från tredje part till dig via e-post eller textmeddelande. Du har rätt att återkalla samtycke till marknadsföring när som helst genom att kontakta oss.

    Syfte för vilka vi ska använda dina personuppgifter

    Vi har nedan, i tabellformat, redogjort för alla sätt vi planerar att använda dina personuppgifter, och vilka av de rättsliga grunderna vi bygger på att göra det. Vi har också identifierat vad våra legitima intressen är där det är lämpligt.

    Observera att vi kan behandla dina personuppgifter för mer än en laglig grund beroende på det specifika syftet med vilket vi använder dina data. Kontakta oss om du behöver detaljer om den specifika rättsliga grunden som vi är beroende av för att behandla dina personuppgifter där mer än en grund har beskrivits i tabellen nedan.

    Syftet / aktivitet Typ av data Laglig grund för bearbetning inklusive berättigat intresse
    Att behandla din ansökan för att bli medlem och att registrera dig som ny medlem
    • (a) Identitet
    • (b) Kontakt
    • (c) Adress
    • (d) Finansiell
    • (e) Transaktion
    • (f) Marknadsföring och kommunikation
    • (a) Prestanda av ett kontrakt med dig
    • (b) Nödvändigt för våra legitima intressen (för administration av vår verksamhet)
    För att bearbeta och leverera din beställning inklusive:
    • (a) Hantera betalningar, avgifter och avgifter
    • (b) Samla in och återhämta pengar till oss
    • (a) Identitet
    • (b) Kontakt
    • (c) Finansiell
    • (d) Transaktion
    • e) Marknadsföring och kommunikation
    • (a) Prestanda av ett kontrakt med dig
    • (b) Nödvändigt för våra legitima intressen (att återhämta skulder på grund av oss)
    För att hantera vårt förhållande med dig som kommer att innehålla:
    • (a) Meddela dig om ändringar i våra villkor eller sekretesspolicy
    • (b) Be dig att lämna en recension eller ta en undersökning
    • (a) Identitet
    • (b) Kontakt
    • (c) Profil
    • d) Marknadsföring och kommunikation
    • (a) Prestanda av ett kontrakt med dig
    • (b) Nödvändigt att följa en lagstadgad skyldighet
    • (c) Nödvändigt för våra legitima intressen (att hålla våra register uppdaterade och studera hur kunderna använder våra produkter / tjänster)
    För att ge dig webbplatsfunktioner och funktionalitet som meddelandekort eller möjlighet att lämna feedback för andra användare.
    • (g) Identitet
    • (h) Profil
    • (i) Användarbidrag
    • (j) Teknisk
    • (a) Prestanda av ett kontrakt med dig
    • (b) Nödvändigt för våra legitima intressen (för administration av vår hemsida)
    För att du ska kunna delta i en prissättning, tävla eller slutföra en undersökning
    • (a) Identitet
    • (b) Kontakt
    • (c) Profil
    • (d) Användning
    • (e) Teknisk
    • (f) Marknadsföring och kommunikation
    • (a) Prestanda av ett kontrakt med dig
    • (b) Nödvändigt för våra legitima intressen (att studera hur kunderna använder våra produkter / tjänster, utvecklar dem och växer vår verksamhet)
    Att administrera och skydda vår verksamhet och denna webbplats (inklusive felsökning, dataanalys, testning, systemunderhåll, support, rapportering och hosting av data)
    • (a) Identitet
    • (b) Kontakt
    • (c) Tekniskt
    • (a) Nödvändiga för våra legitima intressen (för att driva vår verksamhet, administrera och IT-tjänster, nätverkssäkerhet, för att förhindra bedrägeri och i samband med en omorganisation eller omstrukturering av företag)
    • (b) Nödvändigt att följa en lagstadgad skyldighet
    Att leverera relevant webbplatsinnehåll och annonser till dig och mäta eller förstå effektiviteten hos den annonsering vi tjänar till dig
    • (a) Identitet
    • (b) Kontakt
    • (c) Användning
    • d) Marknadsföring och kommunikation
    • (e) Teknisk
    Nödvändiga för våra legitima intressen (att studera hur kunderna använder våra produkter / tjänster, utvecklar dem, växer vår verksamhet och informerar vår marknadsstrategi)
    Att använda dataanalys för att förbättra vår webbplats, produkter / tjänster, marknadsföring, kundrelationer och erfarenheter
    • (a) Teknisk
    • (b) Användning
    • (c) Marknadsföring och kommunikation
    Nödvändiga för våra legitima intressen (för att definiera typer av kunder för våra produkter och tjänster, för att hålla vår hemsida uppdaterad och relevant, att utveckla vår verksamhet och att informera vår marknadsstrategi)
    Att göra förslag och rekommendationer till dig om varor eller tjänster som kan vara av intresse för dig
    • (a) Identitet
    • (b) Kontakt
    • (c) Tekniskt
    • (d) Användning
    • (e) Profil
    • (f) Marknadsföring och kommunikation
    Nödvändiga för våra legitima intressen (att utveckla våra produkter / tjänster och öka vår verksamhet)
    marknadsföring

    Vi strävar efter att ge dig val om vissa personuppgifter, särskilt kring marknadsföring och reklam. Vi har fastställt följande personuppgifterskontrollmekanismer:

    Erbjudanden från oss

    Vi kan använda din identitet, kontakt, teknik, användning och marknadsföring och kommunikationsdata för att bilda en syn på vad vi tycker du kanske vill eller behöver, eller vad som kan vara av intresse för dig. Så här bestämmer vi vilka produkter, tjänster och erbjudanden som kan vara relevanta för dig (vi kallar denna marknadsföring).

    Du kommer att få marknadsföringskommunikation från oss om du har begärt information från oss eller köpta varor eller tjänster från oss och i varje fall har du inte valt att ta emot den marknadsföringen.

    Tredjepartsmarknadsföring

    Vi får ditt uttryckliga opt-in-samtycke innan vi delar dina personuppgifter med någon tredje part för marknadsföring.

    Optar ut

    Du kan fråga oss om att sluta skicka dig marknadsföringsmeddelanden när som helst genom att följa uppkopplingslänkarna på alla marknadsföringsmeddelanden som skickas till dig eller genom att kontakta oss när som helst.

    Om du avstår från att ta emot dessa marknadsföringsmeddelanden gäller det inte för personuppgifter som lämnats till oss som ett resultat av ett produkt- / serviceköp, garantiregistrering, produkt / serviceupplevelse eller andra transaktioner.

    Småkakor

    Du kan ställa in din webbläsare för att vägra alla eller några webbläsarkakor eller att varna dig när webbplatser ställer in eller öppnar cookies. Om du inaktiverar eller vägrar cookies bör du observera att vissa delar av denna webbplats kan bli otillgängliga eller inte fungera korrekt. För mer information om de cookies vi använder, se vår Cookies policy.

    Ändring av syfte

    Vi använder endast dina personuppgifter för de ändamål som vi samlade in för, om vi inte med rimlighet anser att vi behöver använda det av en annan anledning och att anledningen är förenlig med det ursprungliga syftet. Om du vill få en förklaring om hur bearbetningen för den nya ändamålet är kompatibel med det ursprungliga syftet, vänligen kontakta oss.

    Om vi ​​behöver använda dina personuppgifter för ett orelaterat syfte, kommer vi att meddela dig och vi kommer att förklara den rättsliga grunden som tillåter oss att göra det

    Observera att vi kan behandla dina personuppgifter utan din kunskap eller samtycke, i enlighet med ovanstående regler, där detta krävs eller tillåts enligt lag.

  • UPPGIFTER OM DINA PERSONLIGE DATA

    Vi kan behöva dela dina personuppgifter med parterna nedan för de ändamål som anges i tabellen i punkt 4 ovan.

    • Externa tredje parter som anges i ordlistan .
    • Tredje part till vilka vi kan välja att sälja, överföra eller slå samman delar av vår verksamhet eller våra tillgångar. Alternativt kan vi försöka förvärva andra företag eller slå samman dem. Om en förändring händer med vår verksamhet kan de nya ägarna använda dina personuppgifter på samma sätt som anges i denna sekretesspolicy.

    Vi kräver att alla tredje parter respekterar säkerheten för dina personuppgifter och behandlar dem i enlighet med lagen. Vi tillåter inte att våra tjänsteleverantörer från tredje part använder dina personuppgifter för egna ändamål och tillåter endast att de behandlar dina personuppgifter för specifika ändamål och i enlighet med våra instruktioner.

  • INTERNATIONELLA TRANSFER

    Många av våra yttre tredje parter är baserade utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES), så behandlingen av dina personuppgifter kommer att innebära en överföring av data utanför EES.

    När vi överför dina personuppgifter ut ur EES garanterar vi att en liknande grad av skydd erbjuds genom att säkerställa att minst en av följande skyddsåtgärder genomförs:

    Vänligen kontakta oss om du vill ha mer information om den specifika mekanism som används av oss när du överför dina personuppgifter från EES.

  • DATASÄKERHET

    Vi har infört lämpliga säkerhetsåtgärder för att förhindra att dina personuppgifter misslyckas, används eller öppnas på obehörigt sätt, ändras eller avslöjas. Dessutom begränsar vi tillgången till dina personuppgifter till de anställda, agenter, entreprenörer och andra tredje parter som har ett företag behöver veta. De behandlar endast dina personuppgifter enligt våra instruktioner och de omfattas av en sekretessplikt.

    Vi har infört förfaranden för att ta itu med eventuella misstänkta brott mot personuppgifter och meddelar dig och eventuell tillämplig reglerare om ett brott där vi är lagligen skyldiga att göra det.

  • DATARETENTION
    Hur länge kommer du att använda mina personuppgifter för?

    Vi behåller bara dina personuppgifter så länge som nödvändigt för att uppfylla de syften vi samlade in för, bland annat för att uppfylla alla lagar, bokföring eller rapporteringskrav.

    För att bestämma lämplig retentionstid för personuppgifter, tar vi hänsyn till personuppgifternas mängd, natur och känslighet, den potentiella risken för skada från obehörig användning eller avslöjande av dina personuppgifter, syftet med vilka vi behandlar dina personuppgifter och huruvida Vi kan uppnå dessa syften på annat sätt och gällande lagkrav.

    Enligt lagen måste vi hålla grundläggande information om våra medlemmar och kunder (inklusive kontakt-, identitets-, finans- och transaktionsdata) i sex år efter att de upphörde att vara kunder i regelverk. Detaljer om retentionperioder för olika aspekter av dina personuppgifter finns i vår retention policy som du kan begära av oss genom att kontakta oss

    Under vissa omständigheter kan du be oss att radera dina uppgifter: se Förfrågan radering nedan för mer information.

    Under vissa omständigheter kan vi anonymisera dina personuppgifter (så att det inte längre kan associeras med dig) för forskning eller statistiska ändamål, i så fall kan vi använda denna information på obestämd tid utan ytterligare politik till dig.

  • DINA RÄTTIGHETER

    Under vissa omständigheter har du rättigheter enligt dataskyddslagar i förhållande till dina personuppgifter. Vänligen klicka på länkarna nedan för att få veta mer om dessa rättigheter:

    • Begär tillgång till dina personuppgifter.
    • Begär korrigering av dina personuppgifter.
    • Begär borttagning av dina personuppgifter.
    • Objekt till behandling av dina personuppgifter.
    • Begär begränsning av behandlingen av dina personuppgifter.
    • Begär överföring av dina personuppgifter.
    • Rätt att återkalla samtycke.

    Om du vill utöva någon av de rättigheter som anges ovan, kontakta oss.

    Ingen avgift krävs vanligtvis

    Du behöver inte betala en avgift för att få tillgång till dina personuppgifter (eller att utöva någon av de andra rättigheterna). Vi kan dock ta ut en rimlig avgift om din begäran är klart ogrundad, repetitiv eller överdriven. Alternativt kan vi vägra att följa din begäran under dessa omständigheter.

    Vad vi kan behöva från dig

    Vi kan behöva begära specifika uppgifter från dig för att hjälpa oss att bekräfta din identitet och se till att du har rätt att få tillgång till dina personuppgifter (eller att utöva någon av dina andra rättigheter). Detta är en säkerhetsåtgärd som säkerställer att personuppgifter inte avslöjas för någon person som inte har rätt att ta emot den. Vi kan också kontakta dig för att fråga dig för ytterligare information i samband med din begäran om att påskynda vårt svar.

    Tidsgräns för att svara

    Vi försöker att svara på alla legitima förfrågningar inom en månad. Ibland kan det ta oss längre än en månad om din förfrågan är särskilt komplex eller du har gjort ett antal förfrågningar. I det här fallet kommer vi att meddela dig och hålla dig uppdaterad.

  • ORDLISTA
    Laglig grund

    Legitimt intresse betyder att vi är intresserade av att leda och hantera vår verksamhet för att vi ska kunna erbjuda dig den bästa servicen / produkten och den bästa och säkraste upplevelsen. Vi ser till att vi överväger och balanserar eventuella effekter på dig (både positiva och negativa) och dina rättigheter innan vi behandlar dina personuppgifter för våra legitima intressen. Vi använder inte dina personuppgifter för aktiviteter där våra intressen överskrids av konsekvenserna för dig (såvida vi inte har ditt samtycke eller på annat sätt krävs eller tillåtet enligt lag). Du kan få ytterligare information om hur vi bedömer våra legitima intressen mot eventuella konsekvenser för dig när det gäller specifika aktiviteter genom att kontakta oss.

    Prestanda av kontrakt innebär behandling av dina uppgifter där det är nödvändigt för utförandet av ett kontrakt som du är part i eller att vidta åtgärder på din förfrågan innan du skriver in ett sådant kontrakt.

    Att följa en laglig eller lagstadgad skyldighet innebär att du behandlar dina personuppgifter om det är nödvändigt för att vi följer en lagstadgad eller lagstadgad skyldighet som vi är föremål för.

    Utomstående

    Externa tredje parter

    • Tjänsteleverantörer som fungerar som processorer baserade både inom och utanför EU som tillhandahåller telemarketing / IT och systemadministration / direktmarknadsföring på vår vägnar.
    • Tjänsteleverantörer som fungerar som processorer baserade utanför EU som tillhandahåller turistrelaterade tjänster, såsom researrangörer, resebyråer, hotellägare, flygbolag, villauthyrning, concierge-tjänster, serviceleverantörer på jorden, restauranger, biluthyrning.
    • Delivra agerar som processor baserad utanför EU som tillhandahåller marknadsföringstjänster på vår vägnar.
    • Amazon AWS Cloud baserat i USA som tillhandahåller webbhotell på vår vägnar.
    • Professionella rådgivare som fungerar som processorer eller gemensamma kontrollanter, inklusive advokater, bankirer, revisorer och försäkringsgivare med säte i Storbritannien och utanför EU som tillhandahåller konsult-, bank-, juridik-, försäkrings- och bokföringstjänster.
    • Barbados regering, tillsynsmyndigheter och andra myndigheter som agerar som bearbetningsföretag eller gemensamma kontrollanter med säte i Barbados, som kräver under vissa omständigheter rapportering av bearbetningsaktiviteter.
    • Forskningsföretag, inklusive Environics Analytics och Experian, baserade både inom och utanför EU.
    Dina Juridiska Rättigheter

    Du har rätt att:

    Begär tillgång till dina personuppgifter (allmänt känd som en "begäran om databasåtkomst"). Detta gör det möjligt för dig att få en kopia av de personuppgifter vi håller om dig och för att kontrollera att vi lagligt behandlar det.

    Begär korrigering av de personuppgifter vi håller om dig. Detta gör att du kan få några ofullständiga eller felaktiga uppgifter vi håller om du korrigeras, men vi kan behöva verifiera noggrannheten hos de nya uppgifterna du ger oss.

    Begär borttagning av dina personuppgifter. Detta gör att du kan be oss att radera eller ta bort personuppgifter där det inte finns någon bra anledning till att vi fortsätter att bearbeta den. Du har också rätt att be oss att radera eller ta bort dina personuppgifter där du har framgångsrikt utnyttjat din rätt att göra invändningar mot bearbetning (se nedan), där vi kan ha behandlat din information olagligen eller var vi är skyldiga att radera dina personuppgifter till överensstämma med lokal lag. Observera dock att vi kanske inte alltid kan följa din begäran om radering av specifika juridiska skäl som kommer att meddelas dig, vid behov, vid din begäran.

    Objekt till behandling av dina personuppgifter där vi är beroende av ett legitimt intresse (eller tredje parts) och det finns något om din speciella situation som gör att du vill göra invändningar mot bearbetning på den här grunden, eftersom du anser att det påverkar din grundläggande rättigheter och friheter. Du har också rätt att invända mot var vi behandlar dina personuppgifter för direkt marknadsföring. I vissa fall kan vi visa att vi har tvingande berättigade skäl att behandla din information som strider mot dina rättigheter och friheter.

    Begär begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. På så sätt kan du be oss att avbryta behandlingen av dina personuppgifter i följande scenarier: (a) om du vill att vi ska fastställa dataens noggrannhet, (b) där vår användning av uppgifterna är olaglig men du vill inte att vi ska radera det, (c) där du behöver oss att hålla data även om vi inte längre behöver det som du behöver för att etablera, utöva eller försvara juridiska påståenden eller (d) du har invänt mot vår användning av dina uppgifter, men vi måste verifiera om vi har övertygande lagliga skäl att använda den.

    Begär överföring av dina personuppgifter till dig eller till en tredje part. Vi kommer att ge dig, eller en tredje part du har valt, dina personuppgifter i ett strukturerat, vanligt, maskinläsbart format. Observera att denna rätt endast gäller automatiserad information som du ursprungligen gav samtycke för att vi ska använda eller där vi använde informationen för att utföra ett avtal med dig.

    Uttag samtycke när som helst där vi är beroende av samtycke att behandla dina personuppgifter. Detta påverkar dock inte lagenligheten av någon bearbetning som utförts innan du tar tillbaka ditt samtycke. Om du återkallar ditt samtycke kan vi kanske inte tillhandahålla vissa produkter eller tjänster till dig. Vi kommer att ge dig råd om detta är fallet då du återkallar ditt samtycke.

     
Stänga